kokosmælk i stedet for vand og jævning). Vi lavede vores kylling i karry om til Ristaffel - som egentlig blot betyder at kylling i karry bliver serveret med andre råvarer ved siden af
kokosmælk. Blomkåls-ristaffel m. kylling i karry. kyllingebrystfilet (inderfilet kan også bruges). I wok’en smeltes fedtstoffet og karryen svitses heri
Tilsæt lidt mere olie og karry alt efter hvor stærk den er, og “brænd” karryen af et par minutter. I denne super lækre og sundere ristaffel har vi skiftet de hvide polerede ris ud med brune ris
Lidt om kokosmælk 30. Alternativer til kokosmælk 30. Kyllingelasagne med karry 42. Karry-kyllinge-kødsovs 45. Hvid kyllingethaigryde 48. Ristaffel 50. Kylling i grønt 52. Karrygryde med spidskål 53. Kyllingelasagne med karry 42