Ristaffel med kylling opskrifter

Kylling i karry / Ristaffel

Kylling i karry / Ristaffel

Vi lavede vores kylling i karry om til Ristaffel - som egentlig blot betyder at kylling i karry bliver serveret med andre råvarer ved siden af
Ristaffel i en sundere version

Ristaffel i en sundere version

Hvis man kan få alt det sunde med i en ret, der i forvejen smager fantastisk, og som man ikke vil gå på kompromis med i smag og konsistens, er det da bare skønt
Ristaffel

Ristaffel

Ristaffelmedkylling. Men, men, men jeg synes den er bedre medkylling. Ristaffel bliver oftest lavet med svinekød
Nem og lækker ristaffel i en sundere version

Nem og lækker ristaffel i en sundere version

I denne super lækre og sundere ristaffel har vi skiftet de hvide polerede ris ud med brune ris. Denne opskrift er fyldt med alt det sunde uden at gå på kompromis med smagen
Grøntsags spaghetti med rejer

Grøntsags spaghetti med rejer

Ristaffel - eller kylling i karry med et lille twist. Her får vi kogt hel kyllingmed grøntsager, hvorpå ovenstående opskrift på grøntsagsspaghetti er serveret til
Gateau Marcel á la orange

Gateau Marcel á la orange

Vi fik ristaffel - en vegetarisk og en ikke-vegatarisk medkylling - til hovedret, for vi tænkte, at det var en god ret at sidde og hygge lidt med, og det faldt heldigvis i alles smag
Kylling i karry (Ristaffel)

Kylling i karry (Ristaffel)

Slet ikke når den serveres med en masse grøntsager som ristaffel. Mmm, med sådan et vejr som vi har lige nu, er der ikke noget bedre end kylling i karry
Ristaffel

Ristaffel

Hæld kokosmælken i gryden medkyllingestykkerne og rør rundt til saucen bobler/tykner.  Hvis der ikke er tid til at lave hele ristaffelsortimentet, kan man bruge karryretten* sammen med ris og chutney
Aftensmaden idag!

Aftensmaden idag!

Idag har vores aftensmad bestået af ristaffel, en ret vi alle elsker herhjemme. Den smager himmelsk med en smag blandet af kylling eller svinekød, coctailpølser, karry, banan, peanuts, rødbeder, syltet agurker, kokos og peberfrugt
Jeg elsker karry!

Jeg elsker karry!

Sammen kokkererede vi i køkkenet og det blev til ristaffelmedkylling. )Herunder ses karrysaucen medkyllingestykker i

Kinesisk ristaffel

Sæt kødet over at simre i en gryde med lidt vand, rødvin, krydderier, salt og peber. Når kødet er færdig koges det op med lidt fløde