*du kan selvfølgelig udskifte "fyldet" med, hvad du nu lige har lyst til, og hvis du synes det er bøvlet med det halve brev spice mix og den halve pakke oksekød, så kan du jo bare lave hele portionen alligevel, og så bruge resterneaf kødet i evt
Som tilbehør lavede vi en salat af en rest kogte nye kartofler og hakkede rødløg i en mild olie/eddike dressing og en grøn salat af salatblade fra tagrenden i drivhuset og basilikumblade
Kog eller steg pølserne og afkøl dem. friske ærter, bælget af 500 g ærter med bælg. 400 g braiseret oksekød i tern (kan erstattes af andet kød eller kylling i tern). Braiser et stykke bov, spidsbryst eller lignende oksekød 2-3 timer i ovnen ved 160 grader dækket 2/3 af vand, krydret med salt, peber og laurbærblade, og med et låg eller folie over. Afkøl og skær 400 g i tern, gem resten til en frikassé eller lignende. Bræk bunden af aspargeserne (hvor de knækker naturligt), skær i 1 cm stykker. friske ærter, bælget af 500 g ærter med bælg. 400 g braiseret oksekød i tern (kan erstattes af andet kød eller kylling i tern)
Desværre uden opskrift – hvorfor denne marrokanske tagine med oksekød blot er inspireret derfra, men endte med at blive virkelig fantastisk – fyldt med masser af skønne krydderier, det mørresteoksekød og søde kartofler og abrikoser
Kæresten har læseferie og har ikke haft madpakke med siden november. Jeg havde en restoksekød i køleren, der virkelig skulle bruges og så kom ideen ligeså stille flyvende ind i mit hovede