Anret med rugbrød, rucola, laksen placeret tilfældigt ovenpå salaten, røræg. Sommeren er kommet til Danmark og hvad er bedre end at nyde det med en god gang fisk
Tilsidst slås æggene ud i bunden og steger til en slags røræg, husk at røre rundt. Sæt en gryde med saltet vand over og kog nudlerne al dente, hæld vandet fra og lad stå
I denne fordybning hældes de sammenpiskede æg og der røres med en ske, så massen lignerlidtrøræg. I forgårs fikvi en basilikum-mørbradgryde hvor vifik kogte ris som tilbehør
Lad grøden køle lidt af, inden der kommes æg i, ellers bliver æggene tilrøræg. Nogle gange, når jeg synes, morgenmaden skal være noget lidt ekstra særlig, så laver jeg disse havreklatter af havregrød, ligesom man kan lave risklatter eller klatkager af risengrød
Afkøles og bruges som smagsgiverisandwich, salater røræg og lignende. alle ingredienser kommes i en gryde og koger ved middel varme indtil væsken er fordampet
Røræg tager ikkespecielt lang tid at tilberede på komfuret, men der er da lidttid at spare ved at komme den imikroovnen, samtidig med at hvis du er ved at tilberede den helt store brunch, så behøver du ikke tænke på mere på den
Og den må endeligikke koge – gør den dét, så størkner æggene, og du ender med noget der minder om røræg – hvilket er ærgeligt, hvis man har sat næsen op efter is
- Røræg. Smelt smør og chokolade over vandbad i en gryde. Hvad er bedre en sommerferieformiddag end en herlig og gennemført amerikanskinspireret morgenmad/ brunch
I går lavede jeg igendissekyllingeruller, og serverede dem blot med røræg. Først hældes de hakkede tomater i en gryde, hvor de skal have lov til at koge