- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
Hæld lakridssirupen over i flasker og luk dem med det samme. Hvis det ikke begynder at tygne kan du enten snyde med et kvar stykke husblads eller koge det lidt ekstre
Hæld vand blandet med lakridspulver og evt. Lakridssirup kan anvendes i bl. Når der kommer bobler, der ligner skum er lakridssiruppen færdig og kan hældes på glas
Jeg har kørt isen på min mors gamle ismaskine med fryselegeme, og det fungerede ganske fint. Vanilleisen bliver lavet ud fra en opskrift, som jeg har fået fra en veninde, da hendes is smager himmelsk
Hårde karameller med et touch af lakrids og salt. lakridssirup, f. Beklæd en firkantet form med bagepapir (det kan være et fad, en lille bradepande eller en plastbeholder)
Her er opskriften på en super dejlig, kraftig og mørk chokoladekage medvanilleis. 0,8 liter vanilleis. Nyd chokoladekagen medvanilleis 8 personer. 0,8 liter vanilleis
Denne er en lækker vanilleis, som serveres med en proteinrig lakridssovs eller chokoladesovs. Opskriften bliver utrolig cremet og lækker, og er helt perfekt med lakridssovsen, som sætter prikken over i'et på denne opskrift
Man starter med at lave marengsene. Bliv ved med at piske til marengsmassen bliver stiv og skinnende. Sæt marengsene med ske på bagepapir i mange små toppe
Du kan selvfølgelig sagtens købe en god vanilleis i stedet. Jeg laver desserten med hjemmelavet vanilleparfait, som jeg fryser portionsstørrelser i små ramakiner
Har du, som jeg, masser af æbler i haven eller blot nogle til at ligge i frugtskålen, så var det måske en ide at bage den lækreste æblekage til kaffen, eller servere den som dessert i aften med flødeskum eller vanilleis til
Server lun medvanilleis eller creme fraiche til. Jeg har her brugt nye danske rabarber, frosne hindbær og en "topping" med havregryn og mandler, der giver et godt knas
Det er bare en helt almindelig fødselsdag, altså ikke noget med rund eller halvrund. Den sidste uge har stået i kagebagningens tegn, men det er endte med at det vist er min mor som har bagt det meste
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.