Pariserbøf oksekød opskrifter

Klassisk pariserbøf

Klassisk pariserbøf

Hak kapers og rødbede fint og rør oksekød sammen med kapers, rødbede, æg, rasp og salt og peber. Klassisk pariserbøf med det hele
Pariserbøf

Pariserbøf

Pariserbøf er lige så fransk som franske kartofler og franskbrød. Pariserbøf er en traditionel, dansk ret – som i øvrigt også fås på mange danske restaurationer – og den er hurtig, billig og nem at lave
Pariserbøf Anno 2015

Pariserbøf Anno 2015

Drys krydderierne på dit oksekød og form til fine bøffer. 500 g hakket oksekød. 500 g hakket oksekød. Her får du en 2015-version af den traditionelle "Pariser-bøf", som møder Nordisk Tangs produkter
Salat med Pariserbøf

Salat med Pariserbøf

hakket oksekød. Pariserbøf er meget dansk, og oftest serveres den med æggeblomme, kapers og rå løg. Anret pariserbøfferne på salaten og server
Modi- og nordificeret pariserbøf

Modi- og nordificeret pariserbøf

Du får både opskriften på hjemmesyltede peberrods-rødbeder, “kapers” lavet på umodne blomsterknopper fra strandkålen samt pariserbøffen
Bøf Bourgignon

Bøf Bourgignon

Ikke som i Hamburg, hvor de ikke spiser hamburgerryg (der kalder de det Kasseler Braten…), eller i Wien, hvor de ikke spiser wienerbrød – eller i Paris, hvor de ikke spiser pariserbøf
Pariserbøf

Pariserbøf

Hakket oksekød. Pariserbøf er jo en gammel klassiker, men den tager altid stik hjem. Rør en fars af oksekød, æg, mel, salt og peber
Fastemenu nr. 8

Fastemenu nr. 8

Pariserbøf. Hakket oksekød, 3-7% (60 g, 110 kcal). En skive rugbrød (100 kcal). Salt og peber. How to. Kødet blandes med salt og peber i en skål og lægges derefter på rugbrødet og sættes i ovnen ved 200 grader

Hakkebøf med gulerod og rødebede

spices up med æg, så den bliver lidt som en pariserbøf. oksekød. Form oksekødet til to store bøffer, krydr med salt og peber og steg dem på en pande i lidt olie

Pariserbøf med rødbedesalat

Se flere sunde og slankende opskrifter med oksekød her . Pariserbøf. Brun pariserbøfferne først på kødsiden ca

Pariserbøf

600 g Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt. 1. Form 4 store bøffer af kødet. 2. Smør toastbrødene med smørret og læg bøfferne ovenpå

Pariserbøffer til hele familien

800 g hakket magert oksekød. 1 finthakket løg. 2 spsk finthakket kapers. salt og peber. smør til stegning. 4 store stykker franskbrød i tykke skiver