Jeg havde god tid i lørdags og gav mig derfor i kast med at bage lidt pølsehornogpizzasnegle, som han indimellem kan få med som afveksling eller supplement til rugbrødet
(Jeg lavede en dobbelt portion, og brugte opskriften både til pølsehornogpizzasnegle. Jeg tog udgangspunkt i min favoritopskrift på pølsehorn, men jeg lavede den lidt om
Jeg havde lavet monsterdeller (frikadeller med spinat), afskåret finger (brødstænger med en mandel som negle), mumier (pølsehorn) og klamme snegle (grønne pizzasnegle), gnave grønt og sodavand
pizzasnegle, pølsehornog div. Det ser vi jo sædvanligvis, og vi prøver at få set så. Vi har også fået. set nogle stykker, og der tegner sig da også efterhånden et billede af
Du kan bruge dejen til pølsehornogså, fold da dejen om en kyllinge/kalkunpølse evt. Ja, nu er opskriften på hhv tomatpesto og ramsløgspesto kommet ind, så dejen skal i da også have
mini-pølsehorn. 100 g gær2 tsk sukker4 dl kogt vand8 dl. Fyld til 100 stk pizzasnegle. -) det er jo ikke nogen lille portion Smør først pikantost, herefter tomatsauce og til sidst skinkestrimlerneSkær snegle i 1½ cm tykke skiver, sæt dem på en plade lad dem hæve i 15- 30 min-penseles med æg og bages ved 225 C