Oksesteg stege tid opskrifter

En kæmpe oksesteg

En kæmpe oksesteg

Skal den langtidssteges. Dette indlæg blev udgivet i Dexter oksekød, Opskrifter og tagget hvordan steger man en oksesteg, oksefilet
Oksegryde á la Gullash

Oksegryde á la Gullash

Alle grøntsagerne skæres i grove, men mundrettestykker, så er det nemlig klar til at blive tilsat gryden med oksestegen efter bruning
Sommersimret urte og rødvinsmarineret tykkam

Sommersimret urte og rødvinsmarineret tykkam

Tykkam, den udskæring man traditionelt bruger til gammeldags oksesteg, er ikke grillegnet. Tag kødet op, dup det tørt og brun det grundigt på alle sider i en stegegryde
Højrebssteg med krydderurtekartofler i bagepapir

Højrebssteg med krydderurtekartofler i bagepapir

Den opskrift passer til alle oksestege – store som små. Stegen laves på den sædvanlige måde. Forårsløgene skal bare dampes i letsaltet vand i en tre-fire minutters tid

Lørdagslækkerier – okseinderlår

Et kurfyrsteligt måltid for os mennesker – med et par lørdagsgodbidder til dyrene, der nok forstår at holde sig til, når hele huset dufter af oksesteg
Restemad

Restemad

Jeg er bare ikke den største fan af kold oksesteg, da det for mig smager alt for meget af koldt blod
Mørk risotto med grønkål, balsamico og oksekød

Mørk risotto med grønkål, balsamico og oksekød

Løg og hvidløg snittes fint og steges gennemsigtige uden at blive brune i god olivenolie, risene puttes i og blancheres med til de også er blanke med en lille hvid kerne
Oksetykkam i rømertopf med øl

Oksetykkam i rømertopf med øl

Brun oksestegen på alle sider i fedtstoffet. Noget blev skåret ud til oksesteg/grydesteg. Nå, men vi har jo så nogle stykker skåret ud som stege
Nytårsmenu / Godt nytår

Nytårsmenu / Godt nytår

Når saucen er lige ved at være klar steges jomfruhummerhalerne et minuts tid på ryggen, sluk for blusset, smid en klat smør på panden og lad dem få lidt eftervarme mens du anretter
Udskæring - Okse Tykkam

Udskæring - Okse Tykkam

Brassato ala Barolo - Marinere stegen natten over i Barolovin med Kanel, Løg, Laurbær, Gulerødder, Selleri, nelliker og Peberkorn
Hollandsk mad igen-igen-igen

Hollandsk mad igen-igen-igen

eks et stort stk gammeldaws oksesteg, det vendes så porerne er lukket, så tilsætter man lidt f. man kan enten købe friske rødbeder og selv koge dem (økologiske er bedst), det ta'r lang tid at koge dem, men smager skønt
Oksegryde m. tilbehør

Oksegryde m. tilbehør

oksesteg. Bacon skæres ud i mindre stykker og steges på en pande. Tid. oksesteg. Når baconen er færdig-stegt, kommes det i over i en stegegryde
Pita brød med en rest steg

Pita brød med en rest steg

Det startede med at jeg havde 20 g gær tilbage efter jeg havde bagt spelt boller med cornflakes, og jeg havde endnu ikke bestemt hvad vi skulle spise til aften, Så tænkte jeg, at det passede da vist lige til pita brød, det er lang tid siden vi har fået det. Jo der var en rest med 300 g oksesteg i fryseren + en pakke bacon, det giver en god smag at blande i. De 300 gr oksesteg blev skåret i små tern

Kalvefrikassé

Gammeldags oksesteg i Römertopf & Kartoffelmos m/persille. 7) Læg låg på gryden, kog op og lad det simre i en go' times tid

Simremad

Gammeldags oksesteg. Men det er ikke kun stege, det tager tid at tilberede. For at få lov at lege med i denne gruppe skal man være over en time om at blive færdig med at koge, syde, stege, boble – og gerne mere