Gammeldags oksesteg i Römertopf & Kartoffelmos m/persille. Kom groftsnittede gulerødder, løg og hvidløg i en gennemvædet Römertopf, sammen med laurbær og timiankviste
oksesteg. Snit hvidløgene fint/pres med en hvidløgspresser. ) bacon. oksesteg. Kødet krydres med salt, peber og timian og brunes på en pande i en smule smør
Baconen blev stegt på panden, og afdryppet og afkølet på et stykke bagepapir. Hold øje med dem. creme fraiche rørt med lidt salt og peber og krydderurter
Der bliver sikkert også en dag med rester fra fryseren i næste uge og næste uge og næste uge og. Den bliver ikke ved med at gå, der skal laves noget fagligt i næste uge, så nu er det tid til at finde opgaver til dem
æggeblommer piskes godt sammen med flormelis. Svinemørbrad i bacon. Smør og chokolade smeltes sammen over vandbad og efter det er kølet lidt af, blandes det med æg/flormelis blandingen
Konsistensen er som en lidt tør, dansk oksesteg – smagen er også hen i den retning. Hun har stegt sælkødet, omviklet medbacon, og serveret det med sprøde løg til