Denne ret er super nem at gøre klar, og den kan nemt klargøres dagen i forvejen og sættes i køleskabet, så det bare er at smide den i ovnen og vente på, at den er færdig
Sådan – nem mad, ikke. Eller retro. Fuld af smag – og med både fløde og bacon. Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
I virkeligheden kunne du nemt bruge kylling, svin eller oksekød til denne ret. Jeg har ikke fået den i rigtig mange år, hvilket egentlig er lidt fjollet for den er nem, sund og
Mest fordi den er nem at lave, men også fordi man selv kan bestemme hvor stærk den skal være. Men det er synd og ødelægger efter min mening hele meningen medretten
den er billig, nem at lave og den smager godt. Denne her udgave er som sagt med oksekød,og jeg har derfor krydret den med lidt farin og paprika, det kan udelades, hvis man vælger svinekød, men er godt i begge udgaver
Smag til med salt og peber. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Læg en skive skinke på hver skive kød, læg salvieblade på og fæst dem med en tandstikker