Derfor er det med, at rive grøntsagerne og blende de hakkede tomater et ganske godt trick, som gør at der kommer lidt flere grøntsager ubemærket indenbords hos mand og barn
E. n. g. r. u. d. k. ø. s. a. c. e. ,. m. l. i. t. b. v. o. f. h. y. p. G. 6. 0. (. æ. å. ). 2. 1. /. 3. -. 8. +. H. V. S. N. 5. T. B. j. D. F. K. R. C
Jeg elsker pasta, men det er ligesom forbudt, når man spiser efter LCHF - så tænkte at der måtte være et alternativ - fandt denne lækre opskrift, som jeg satte mit eget præg på
Jeg er som de fleste ved ikke tilhænger af nogen specifik diæt, men jeg synes det er vildt sjovt at prøve noget nyt, så i dag stod den på low carb i form af en spinatomelet rullet om kødsauce
D. e. n. r. t. s. k. u. l. o. p. i. d. g. h. a. v. æ. ø. b. c. ,. m. f. H. å. I. O. M. G. J. R. 1. 0. K. 2. x. 5. %. ½. 4. /. 3. q. F. S. y. T. B. N. 6. P. n l
E. g. e. n. t. l. i. s. k. u. d. h. a. v. å. p. f. o. r. ,. m. æ. O. b. ø. c. -. y. T. I. P. S. z. D. (. 4. ). 1. 2. 6. 0. 3. è. F. B. H. L. 5. K. 7. 8. m g
Ideen med sous-vide er at pochere kødet, og gerne de billigere udskæringer, i forseglede vakuumposer og ved lav temperatur over længere tid, for at opnå en ensartet tilbedredning af hele stykket
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.