Jeg synes at denne bund er virkelig god, den er ultra nem at lave og så kan den laves dagen før, så man ikke behøver at stå med fingrene for meget i dejen lige før spisetid
Hvis du presser dem flade direkte på pizzaspaden skal du bare sørge for at der er godt med mel under dem, så du kan løfte dem fra bordet uden at de hænger fast
Nem opskrift på glutenfri. af til pizzadejen. Lav ikke pizzaen for stor, da fugtigt pizzafyld kan gøre den midterste del for porøs og ikke ordentlig gennembagt
Jeg fik lyst til at lave et lignende brød, men mit brød, er lavet på opskriften til pizzadej – som er en lækker og nem dej, der kan bruges til stort set alt, boller, kanelsnegle, horn osv
De er nemme at lave, da jeg i dette tilfælde vælger de hurtige løsninger. Køb den største færdiglavede ferske pizzadej fra Bilka, eller hvor du nu handler
Dette har været en utrolig nem ret. Pizzadejen skal ikke hæve, den indeholder kun 4 ingredienser, som hurtigt kan piskes sammen også smager den samtidig rigtig godt
Ja, det er nemlig ikke fyldet på denne pizza, der er kartofler, men bunden. Massen/dejen spredes ud på en bageplade med bagepapir i et tyndt lag (dog lidt tykkere end en almindelig pizzadej)
De dage hvor vi får pizza laver jeg oftest også nogle mini-pizzaer eller pizza-snegle til Oskars madpakke for det er så nemt og lækkert, at have i fryseren