Nyd salaten alene, til madpakken eller til en lækkert stykke grillet kød hen over sommeren. Men åh nej… Alle de avocadoer der var i Fakta var stenhårde, og jeg kom hurtigt til den konklusion at jeg nok ikke fik avocadomos i denne omgang
Synes, at weekenden flyver forbi, og ugerne snegler sig fremad. Der er et eller andet trist over, at ugens mest spændende oplevelse er at komme en tur i Fakta og handle ind
De mætter, kan nemt tages med og kan gemmes flere dage til eventuelle madpakker i køleskabet. Mad laver jeg stadig og denne her har jeg lavet mange gange efter hånden
-) Hans sans for og forståelse af smag og råvarer er superinspirerende, og så har skræmmende/klamme/forargende fakta om den mad, vi indtager, desuden altid en rigtig god indvirkning på mig og de madrelaterede valg, jeg foretager
Mere smag – Du spiser mad, der virkelig smager af noget, og dermed kan du bedre opnå en ‘mental’ mæthed, hvor du ikke har behov eller lyst til mere mad
så for gud skyld lad nu hver med at hoppe på suppekuren, men tag gerne et par dage om ugen hvor du spiser suppe til frokost eller aftensmad, især hvis det kniber med at få grønsager nok
Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker vegansk mad. Bælgfrugter, masser af grøntsager, nødder og sunde fedtstoffer er klart mine favoritter – dog dermed ikke sagt at jeg er veganer, for min spisning handler om at følge min intuition
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Kunne du tænke dig at få flere opskrifter på italiensk mad. Fakta Tilberedning. Havtasken er en udsøgt spisefisk med sit faste, hvide og smagfulde kød og i kombination med de søde og sprøde grønne ærter, de spæde små salatblade og de milde skalotteløg udgør den en fantastisk ret