Jeg havde et par kyllingebryster og en pakke bacon, og det er da et match made in heaven. De baconsvøbte kyllingebryster brunes på en stegepande, således at alle sider tager farve
S. å. n. e. d. v. i. t. l. a. g. 3. r. b. s. f. p. D. u. k. -. o. æ. ,. ". 7. m. h. J. 2. j. y. ø. c. M. E. C. B. z. A. V. I. T. H. O. N. (. 4. ). 8. 1. /. F. R. è. 0. 5
Fra siden på kyllingebrysterne skæres der en dyb og stor lomme. Dejlig aftensmad, som dog er en smule omstændig med de fyldte kyllingebryster, men det bliver altså bare lige en tand mere "spændende"
Stegt kyllingebryst med rosenkål som pure og rå salat. Antal personer. 2 personer. Forberedelsestid. 20 minutter + 30 minutters marinering af kyllingen
N. e. m. a. d. b. h. ø. v. r. i. k. t. æ. l. g. D. s. u. n. J. o. å. p. j. ,. f. 5. 0. I. y. c. H. F. K. Æ. 2. 1. 7. 3. %. ½. (. ). C. /. 4. S. M. -. T. R. 6
Denne aftensmad er super enkel at lave og tager ingen tid at bikse sammen. Kyllingebryst kan godt være lidt kedelig i sig selv, og derfor er det her fyldt med hytteost, snackpeber og krydderi
Lækre krydrede ovnbagte kyllingebryster, cremet blød avokado-basilikum og bagte søde kartofler. Hvis de er færdige før kyllingebrysterne, kan de godt tåle at stå lidt
Kyllingebryst á la saltimbocca6 kyllingebryster6 skiver parmaskinke6 skiver emmentaler1 bundt salvie6 tandstikkerHavsalt og peberOlivenolieLæg en skive skinke på bagsiden af hvert kyllingebryst. Steg kyllingebrysterne i 20-25 minutter til de er gyldne og gennemstegte. 6 kyllingebryster
Skær et snit halvvejs tværs igennem kyllingebrysterne på [. 3 kyllingebryster 250 g ricotta 1 fed hvidløg, finthakket 1 æggeblomme 6 store porrer 1 bdt timian 2 spsk smør Salt Peber Olivenolie Bland ricotta, æggeblomme og hvidløg i en skål. 3 kyllingebryster