Wok med marineret kylling i kokossauce. 500 gram kyllingebryst. 500 gram kyllingebryst. Jeg har en ældre wokpande som står inde bagerst i mit køkkenskab
Bagest marineretkyllingebryst og porrer. Kyllingebryst. Kyllingebryst. Læg de strimlede kyllingebryster deri, på med husholdningsfilm og derefter i køleskabet med dem i 48 timer eller deromkring
Wok med marineret kylling i kokossauce. 500 gram kyllingebryst. 500 gram kyllingebryst. Jeg har en ældre wokpande som står inde bagerst i mit køkkenskab
500 g kyllingebryster. 500 g kyllingebryster. Hvis jeg skulle vælge et yndlingskøkken, ej okay ét vil muligvis være umuligt, men hvis jeg skulle sige én af mine favoritter, så er det helt klart indisk
Læg de forstegte kyllingebryster i et ovnfast fad sammen med rabarber. 2 store kyllingebryster. Læg kyllingebrysterne heri og lad dem marinere i køleskabet i omkring 2 timer. Brun kyllingebrysterne på en pande i lidt olivenolie i cirka 3-4 minutter. 2 store kyllingebryster
Kyllingen er marineret i paprika samt grillkrydderi fra Nordisk Tang, mens rejerne ligger i en chili/sennep marinade, med en lakrids sennep fra Nordisk Tang, som giver et overraskende frækt twist