Jeg har været i gang med en stor portion knækbrød, da jeg har lovet en kollega at bage lidt til hende og når man nu er i sving, kan man jo lige så godt lave en dobbelt portion
Igår lykkedes det for mig at lave min yndlings knækbrødsopskrift om, så knækbrødene blev glutenfri. Knækbrødene blev virkelig gode, sprøde og de er ikke skrøbelige
J. e. g. l. a. v. r. f. k. t. i. s. d. h. n. æ. b. ø. o. m. u. ,. å. j. p. D. 6. 0. 3. 5. 1. 8. /. 2. K. R. P. H. F. L. y. B. M. S. z. C. -. E. G. T. c. ) g
2 dl hørfrø1½ dl græskarkerner1/2 dl sesamfrø1 dl solsikkekerner2 tsk salt1½ dl koldt vand1 æg1/2 dl pofiberEt par tsk Nigella frø (kun pga smagen)Bland det hele og lad stå til det har samlet sig lidt, ca 1 time. 1½ dl græskarkerner. 1 dl solsikkekerner
Det smager skønt af chokolade og uden at være tilsat sukker. Kagedåsen med de sprøde knækbrød var gabende tom og det går ikke for jeg nyder altid lige et par knækbrød sammen med en kop te, når jeg kommer hjem fra arbejde
græskarkerner. Jeg ved jo desværre bare godt, hvordan jeg så har det i morgen, når jeg skal op og i skole, så i stedet har jeg bagt knækbrød med majsmel - en opskrift, der bare er nem og hurtig