Knækbrød
Mie Sørensen
Mie Sørensen

Knækbrød

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • KNÆKBRØD
  • 1 1/2 DL HØRFRØ
  • 1 1/2 DL SESAMFRØ
  • 1 DL SOLSIKKEKERNER
  • 1 DL HAVREGRYN
  • 3 1/2 DL MEL
  • 2 TSK. SALT
  • 1/2 TSK. BAGEPULVER
  •  
  • RØR SAMMEN, HVOREFTER FØLGENDE TILSÆTTES
  • 2 1/2 DEL VAND
  • 3/4 DEL OLIE.

Instruktioner

    DELES I 2 PORTIONER OG RULLES UD MELLEM 2 STYKKER
    BAGEPAPIR, HVOREFTER DER RIDSES MED EN PIZZASKÆRER.
    BAGES VED 200 GR. I CA. 19 - 20 MIN.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.