Hamburgerryg – Kogt hamburgerryg med stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret imit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen
Hertil små nye kartofler og dampet spidskål. Eller det var så vist en butterdej. – inviteresig selv på mad hos folk, hvorefter man rammes af ryg-problemer af hidtil største dimensioner, så man må bede selvsamme folk om at komme hjem tilsigi stedet for
Kartoflerne skrælles og skæres ud i små stykker,. Den traditionellebutterdej er erstattet med kartoffelmos, som får en utrolig lækker konsistens, når den varmes i ovnen
Skær kartofler og gulerødder ud i aflange firkanter. Denne ret er kommet på benene af den simple grund, at vi skulle have rester - I dag havde jeg butterdejtil overs fra min Tarte Tatin fra i går og så gikfantasien ellers i gang og selvfølgelig kom jeg frem tilbutterdej/salat ruller med skak kartoffel/gulerod - Det er da klart
Skal du lave sovs, lav den ud af vandet fra noget du ellers har lavet såsom eksempelviskartofler - mange vitaminerliggeri dette vand og det giversamtidig smag til sovsen