Indbagt mørbrad butterdej opskrifter

Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad

Indbagtmørbrad med butterdej. Rul butterdejen ud, så den passer i størrelsen til din mørbrad. Butterdej er nok det mest populære valg, men tærtedej eller filodej – hvis du vil have en mere fedtfattig variant – kan også bruges
Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad

den her opskrift er en rigtig retroklassiker - fra karolines kogebøger- og den er altid et sikkert hit - jeg har skiftet den oprindelige dej ud med butterdej
Tilbage til 80’erne

Tilbage til 80’erne

Indbagtmørbrad. Find opskriften på indbagtmørbrad ved at klikke på linket eller billedet. Indbagtmørbrad – og det skulle selvsagt være oksemørbrad – var bare én af de ting, vi pakkede ind i butterdej i 80’erne. Da vi kom lidt længere op i 80’erne kunne vi endda købe dem – oksemørbraderne og de andre ting pakket i butterdej – på frost
Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad

Jeg brugte den klassiske opskrift fra karolines køkken, men supplerede mørbraden med noget ekstra fyld, som jeg ellers også plejer at bruge til mørbrad
Indbagt svinemørbrad

Indbagt svinemørbrad

Her har jeg forsøgt at lave en indbagtsvinemørbrad som ikke indeholder alt for mange point, men det er ikke helt lykkedes for mig