I går aftes serverede jeg altså kartoffelmos til retten. Koteletter i fad er ikke noget jeg har spist meget af i mit liv, da det sådan set vist aldrig er blevet serveret i mit barndomshjem
Siden da er den videregivet til andre generationer, men om den er slået helt igennem i alle hjem er svært at svare på – måske du får lyst at afprøve den nu med en klassisk kartoffelmos
Inspireret af en helt anden ret hos newyorkerbyheart nemlig Laks Walevska, der kom jeg til at tænke på de "færdigretter" man kan købe hos nogle slagtere, nemlig kotelet, mørbradbøf eller lignende, med kartoffelmos og sovs i "reden"
“Gedebøf” på kartoffelmos. Asiatisk inspireret risotto og kalvewok. Print This Post. Anderledes risotto med hytteost, som i øvrigt kan røres med lidt vanillesukker, græsk yoghurt og lidt syltede kirsebær, så er der en lækker dessert
Svinekæber med kartoffelmos og slikærter Har du nogensinde smagt svinekæber. Krydr koteletterne med salt og peber, og brun dem hurtigt på en varm, tør pande
Svinekæber med kartoffelmos og slikærter Har du nogensinde smagt svinekæber. Koteletter med hvidvinssovs Køb en nakkefilet, når de er på tilbud, og skær den selv ud til koteletter
Nogle af retterne er “alt i en gryde”, men andre kan du servere med kartoffelmos, ris, pasta, ovnkartofler eller hvad du nu har lyst til, men skal der et godt brød til, kan jeg varmt anbefale et godt grydebrød – evt