Serrano skinke – du kan også købe parmaskinke, men vi synes personligt at serrano smager bedst. Kammuslingermed aioli og en smule klassisk glaze er simpel, let og utrolig delikat
tomater, gratin af kartofler og zucchini med parmesan og citron, Marios risotto med citron og timian, parpadelle med Karl Johan-svampe, bøgehatte, kantareller, champignon og de fra september hjemmetørrede pocchini’er, parmaskinke omviklet ægte bøffelmozzarella og parmaskinke på en lækker polenta, som var dejlig sprød udenpå, men stadig fugtig og blød indeni
Kammuslinger Tør panden af og smid den over gassen endnu engang. I dette tilfælde vil jeg lave saucen og pancetta/løg-drysset først, da der ikke er noget bedre end en friskstegt kammusling, og en dampende asparges med en anelse bid i
Det bedste resultat fås med levende kammuslinger, hvis du har mulighed for at få fat i dem. Stegte kammuslinger i appelsin, forårsløg og brøndkarseHovedret