Som tilbehør til nogle grillede revelsben, majskolber og ny kartofler, lavede jeg disse lækre croissanter med parmaskine, lidt ost og friske grønne asparges
Hæld dine asparges på panden. 140 g parmaskinke. 16 asparges. 140 g parmaskinke. 16 asparges. Jeg har lavet tapas, og her er den første af opskrifterne
Cremet pasta medasparges, ærter og parmaskinke. Aspargessalatmed krydderurtedressing. Asparges. Jeg valgte en med løg, men hvidløg er bestemt også en mulighed
En passende klat tapenade lægges på en skive parmaskinke og rulles med en frisk grøn asparges. Arrangementet opstod, da et par veninder og jeg selv alle var flyttet (for os selv) og dermed en kærkommen anledning, til at drikke bobler hos hinanden og spise lidt hapsere på sidelinien
Tilbehør bestående af asparges rullet i parmaskinke og røget mayonaise. Grønne asparges. Luk igen med en kødnål, og smid brysterne i et ildfast fad, som er smurt med lidt olivenolie
Herefter blev hver cherrytomat og ost sammen med urter pakket ind i en skive parmaskinke. Aspargesene og forårsløgene vaskes, hvorefter løg og hvidløg finthakkes
Laks med Hyldeblomstsauce – og asparges samt champignons. Torsk med Tang lakridssennep og parmaskinke. Asiatisk inspireret Rejesalat – med mango, avocado og dybstegte rejer
Det er vigtigt, at du holder øje med gryden og jævnligt rører grundigt, da det nemt brænder på. Lav et lag med ostesauce og kødsauce, og afslut med det resterende ostsauce
Min veninde fik laks med kartoffelmos, asparges og dildsauce. Barracuda – her på fiskerestauranten på Koh Tao fik jeg en skøn ret med hvid fisk og tomat-feta fyld pakket ind i parmaskinke og den lækreste citron-ingefær cheesecake til dessert
Citron- og timianrisotto med smørstegte asparges og buerre noisette (opskrift her). Pizza bianco medparmaskinker, portobello og mascapone- og trøffelcreme (opskrift her)