Det er letter at skære Makien hvis Norien har fået tid til at blive lidt blød af risene. Gør en kniv våd og skær Makien i skiver, efter hver skive gøres knivbladet vådt
Læg parmarullerne ovenpå. Parmaruller250 gr mascarpone1 tsk tørret oreganoHavsalt og peber½ citron250 gr parmaskinke1 egeblad salathoved6 spsk nicoise oliven1 lille bundt frisk basilikum6 spsk valnøddeolie3 spsk balsamicoKom mascarponen op i en skål
Lad herefter blomkåls”risen” køle helt af inden du samler rullerne. Har du ikke lavet sushi før, kan du finde videoer på Youtube, der kan vise dig, hvordan du ruller tangen sammen med din sushimåtte
Da jeg første gang hørte om mayonnaise i sushi, var jeg meget skeptisk. Jeg forbinder sushi som noget frisk og let, og mayonnaise som noget tungt og fedt - så de var hinandens modsætninger
De her ruller blev jeg inspireret til at prøve da jeg så dem i Spis Bedre magasinet. Til 20 ruller skal du bruge. 10 minutter til rullerne er sprøde og gyldne. Til 20 ruller skal du bruge
Lasagne med ricotta og spinat. Madplan uge 31. Risotto med brændenælder. Brændenælde-pesto. Madplan uge 30. Krydrede kikærter - en god lille snack eller som t
Her efter julen havde jeg en masse grødris, æbler og clementiner i overskud. Jeg har hørt at man kan bruge grødris istedet for sushiris, så det skulle prøves
Mmmmm. I de kommende dage står den på julemad til den helt store guldmedalje, så vi besluttede, at sushi måtte være den rette menu her lille-lillejuleaften
N. o. g. l. e. a. f. j. r. h. u. s. k. m. å. …. d. n. i. 1. 9. 8. 0. ,. v. B. b. ø. D. t. H. G. S. p. J. M. æ. y. I. L. ”. K. –. c. (. 4. 2. ). 3. C. 5. ½. T. E. R. -. A
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.