Er man vokset op med dem, er der helt sikkert ikke noget bedre i verden end lige den ens mor plejede at bage, men jeg syntes nu, du skulle prøve en af de her helt traditionelle danske småkager
Vi kan måske diskutere, om det skal hedde ‘kage’ eller ‘brød’, men uanset hvad er det lynhurtigt at bikse sammen, smager så godt og er for mig næsten obligatorisk i julemåneden
Et andet juleminde er tanken om min desværre nu afdøde bedstemor, som i mange mange år forsynede alle sine børn med de lækreste, tyndeste og sprødeste brunkager
I dag er den optaget på den nationale liste over officielle og dermed også kommercielle julekager. Oprindeligt er denne kage en juletradition fra Lombardiet og anses som symbol på byen Milano
Men husk at den væmmelige sukat mange kender fra bagerens kager overhovedet ikke har noget at gøre med den ægte vare - som smager skønt, som den er, i honningkage, til chokoladefondue og meget mere
Det er så hyggeligt med decembermåned - så jeg har traditionen tro bagt brunkager. Et billede af mine lækre brunkagerJeg lavede dejen tidligt om morgen, kom den i fryseren OG lod dem fryse ned til om aftenen
Skær den i små firkanter ( det er en meget kraftig kage) så det skal kun være i konfektstørrelser, og drys den med sigtet flormelis eller spiseligt guld
Efterhånden kan den æltes med hænderne. Lad kagerne afkøle helt, før de lægges i kagedåser. Skær dejpølsen i tynde skiver, og læg dem på en bageplade med bagepapir