S. o. m. l. v. e. t. r. j. g. n. u. i. b. a. d. p. s. k. f. å. ,. D. æ. ø. h. ". ). K. y. O. J. U. B. (. 1. 2. 5. 0. c. R. Æ. H. /. M. L. N. T. -. G. P. V. z. E. |. 8. I. A. C
M. e. t. B. l. o. m. s. r. b. g. u. n. k. a. d. p. i. c. ø. å. h. v. j. D. 3. æ. ,. -. 1. y. f. O. T. I. P. H. N. (. 8. ). 2. 5. 0. 6. S. 7. 4. K. x. 9. L. e l
I anledning af 2. advent fik jeg lyst til at bage min oldemors opskrift på brunkager. Jeg var lidt bekymret, idet de ikke indeholdt helt det samme som de fleste andre brunkage opskrifter, men min mor påstod, at de var et hit og dette viste sig at være korrekt på flere måder
Julen sig nærmer – i hvert fald er det snart første søndag i advent. Skal du selv bage julesmåkager, så kan du allerede nu lave dejen til brunkagerne og lægge den i fryseren
"Gammeldaws mad i mors køkken". Dette er en utrolig gammel opskrift, som stadig smager rigtig dejligt. Det er min mor, som har indført den hjemme hos os, og vi blev med det samme helt forelsket i denne underlige udgave af frikadellen
S. å. e. r. d. t. i. g. n. l. j. u. b. a. ,. o. s. v. m. h. y. k. p. ø. f. B. æ. D. c. 2. 0. I. 1. 5. 7. (. M. O. ). ½. /. 4. F. 3. T. P. R. L. 6. -. 8
Indlægget indeholder reklame fra Vangsgaard Treat. 4. december. I går stod den på vaniljekranse og i dag står den på brunkager, så der er god mulighed for klassisk juledag i weekenden
Opskriften er er fra Mette Blomsterbergs, søde sager. Jeg havde ikke noget syltet appelsin i tern, så derfor brugte jeg syltet ingefær, og det smager også rigtigt godt
Endnu en lidt forsinket juleopskrift, men jeg synes altså ikke at i skal snydes. Denne opskrift på brunkager er taget fra Mette Blomsterberg, der laver de lækreste kager
250 g smør125 g lys sirup250 g farin3 tsk kanel1 tsk stødt nellike2 tsk stødt ingefær1 tsk stødt allehånde500 g mel60 g syltede appelsin i tern - jeg havde glemt at købe dem, så mine er uden i år
Portionen giver ca. 4 plader250 g mørk sirup80 g sukker125 g smør2 tsk potaske1 spsk vand400 g hvedemel20-30 g finthakkede mandler (kan undlades)1 tsk stødt kanel0,5 tsk stødt kardemomme0,5 tsk stødt ingefær0,5 tsk stødt nellikeVarm sirup, sukker og smør til sukkeret er smeltet
Brunkager er en fast julesmåkage her i huset. Jeg bager gerne 2-3 gange i julen, da jeg har en kæreste der er rigtig kage glad der der kan snilt gå to dage så er der spist en kagedåse fyldt med småkager
Nok til en familie på fire i december + familiefødselsdag. OBS - skal først bages på dag 2. Sidste år prøvede jeg at bage Blomsterbergs brunkager med pistacienødder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.