S. o. m. l. v. e. t. r. j. g. n. u. i. b. a. d. p. s. k. f. å. ,. D. æ. ø. h. ". ). K. y. O. J. U. B. (. 1. 2. 5. 0. c. R. Æ. H. /. M. L. N. T. -. G. P. V. z. E. |. 8. I. A. C
M. e. t. B. l. o. m. s. r. b. g. u. n. k. a. d. p. i. c. ø. å. h. v. j. D. 3. æ. ,. -. 1. y. f. O. T. I. P. H. N. (. 8. ). 2. 5. 0. 6. S. 7. 4. K. x. 9. L. e l
Opskriften stammer fra min bedstemor, og det er de boller som vi altid blev budt til morgenmad. Nu vil jeg hvile mig lidt og glæde mig til i aften hvor mine forældre og mine to niecer, Sara og Laura, kommer på besøg
Så er det ved at være december og derfor er brunkagerne lavet klar. Brunkagerne er meget smagfulde, krydrede og ellers smager som en brunkage bare skal
I dag deler vi min opskrift på sunde brunkager, som er et dejligt mellemmåltid her i December. Jeg har været så heldig, at min julekalender i år byder på et skønt samarbejde med Lotte
advent fik jeg lyst til at bage min oldemors opskrift på brunkager. Jeg var lidt bekymret, idet de ikke indeholdt helt det samme som de fleste andre brunkage opskrifter, men min mor påstod, at de var et hit og dette viste sig at være korrekt på flere måder
** Jeg er lidt forsigtig i brugen af sukrin, da jeg ikke er sikker på min krop er helt vild med det. Jeg har eksperimenteret en del med sunde udgaver af pebernødder og brunkager, men aldrig rigtig fået sammensat en opskrift, jeg er helt tilfreds med
Disse brunkager fik jeg hos min mormor da jeg var barn, de smagte himmelsk. 10 min. Jeg har eksperimenteret mig frem til ca 10-15 min, alt efter tykkelse, ved 165 grader
Men min sukker- og glutenfri version, den får I lige her. 20 minutter ved 160º i varmluftovn, til den er sprød. Bages i 30 minutter ved 160º (varmluft). 20 minutter ved 160º i varmluftovn, til den er sprød
S. å. e. r. d. t. i. g. n. l. j. u. b. a. ,. o. s. v. m. h. y. k. p. ø. f. B. æ. D. c. 2. 0. I. 1. 5. 7. (. M. O. ). ½. /. 4. F. 3. T. P. R. L. 6. -. 8
Nej den er min egen. Det er altså ikke opskriften, der er Bedstemors. Men i denne omgang vil jeg egentlig bare slå at slag for, at man også kan få helt almindelige dagligdagsvarer, præcis som man forventer det, i Lidl
De er mørke og kandiseret i smagen, og en af mine favoritter. I går stod den på vaniljekranse og i dag står den på brunkager, så der er god mulighed for klassisk juledag i weekenden
Katrine og jeg bagte i går brunkager. 9 - 12 minutter. De er vildt nemme at bage, smager helt fantastisk og så spreder en ubeskrivelig hygge og duft af julen
Min barndom er meget præget af Disney. Uden fredagens Disneyshow, andersand der gik på line, Mickey og Mini’s forelskelse samt uartige Pluto og resten af Disney figurerne ville jeg ikke have været den samme som jeg er i dag
Denne opskrift på brunkager er taget fra Mette Blomsterberg, der laver de lækreste kager. Skær den nu kolde dej ud i lige brede "baner" og skær hver af dem til tynde skiverBages på en bageplade med bagepapir ved 180 grader i 9-12 min
250 g smør125 g lys sirup250 g farin3 tsk kanel1 tsk stødt nellike2 tsk stødt ingefær1 tsk stødt allehånde500 g mel60 g syltede appelsin i tern - jeg havde glemt at købe dem, så mine er uden i år. De lægges på bagepapir og bages ved 180 grader i ca 10 min - hold øje med at de ikke bliver for mørke
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.