Bruger dem ofte som alternativ til mos, men de gør sig begge ganske fortrinligt som fritter. Jeg er i den grad tilhænger af sæson spisning og synes derfor at disse hokkaido fritter er perfekte her i vinter/efterårshalvåret
Yderligere købte vi et stort hokkaido græskar, som Oskar mente at vi skulle lave til suppe. Vandet drænes fra og græskarternene moses eller blendes til en glat mos
Skyl og skær hokkaidoet i passende stykker og steg dem til de får lidt stege skorpe i kokosolien. Stærkt insirereret af Madbandittens græskarmos med parmesan fremkm denne her opskrift
Læg de kogte græskartern, banan og dadler i en skål og mos det med stavblenderen. 1 butternut græskar (hokkaido kan sagtens bruges). 1 butternut græskar (hokkaido kan sagtens bruges)
Hokkaidomos, bagt. Pensl hokkaido skiverne. Hjemmelavet mos er faktisk slet ikke så uoverskueligt – og slet ikke når man laver til laaaaang tid, ved at lave portioner til fryseren
Jeg både bager dem i ovnen, moser dem sammen med kartofler til en mos og laver suppe af dem. En af de bedste ting ved efteråret er at de smukke hokkaido græskar kommer på hylderne