¼ – ½ hokkaidogræskar. Salaten smager rigtig dejligt og har både en sødme fra græskar og gulerødder og en fedme fra feta, som harmonerer fantastisk sammen
Denne tærte er en rigtig efterårsversion lavet på en grov bund og fyldt med hokkaidogræskar (min yndlings yndlings yndlings grøntsag på denne tid af året), nærmest karamelliserede bløde løg, timian og feta
Du kan sagtens servere en salat til som tilbehør. Retten består af en halvt hokkaidogræskar fyldt med en rest kødsovs fra dagen før – du kan også sagtens bruge andet fyld som fx Chili con carne
En af mine favorit-spise her på denne årstid er hokkaidogræskar. Nu har jeg smidt dem i en skøn salat, hvor hokkaidoternene er bagt i ovnen, og derefter sammensat med en skøn kombination af proteinrige belugalinser, frisk spinat, persille og en lækker, cremet gedeost (du kan også bruge feta)
Græskar bygotto med grønkålschips og hasselnødder / Spicy græskarsuppe / Hokkaido-lasagne med ærter og ost / Grønkålssalat med græskar, feta og tahindressing
Vask hokkaidogræskaret godt og halver det. Skrab kernerne ud og skær selve græskaret i skiver på ca. Brug den som tilbehør eller som en selvstændig salat
½ hokkaidogræskar. Græskar skiver i baconsvøb. Græskaret skylles godt og skæres i to halve. Skær tynde skiver af græskaret (ca- 1 cm tykkelse). Serveres med et godt stykke kød og en stor portion salat – beregn da cirka 2 skiver pr
Derudover har jeg vendt dem med chilibagt græskar, sprødstegt grønkål og smuldret feta. Men de enkelte gange hvor jeg har taget en grovbolle op af fryseren og kan lave en lækker sandwich, hvor der er rester fra aftensmaden, eller hvor jeg har forberedt en salat til flere dage
Fyldte mexicanske søde kartofler / Gratineret fyldt hokkaidogræskar. De kan serveres til kød, kylling og fisk men vil også fungere fint som vegetarisk hovedrolle med en sprød salat til