På trods af at jeg har skruet en smule ned for sukker og smør, er den stadig sød, svampet og mega lækker, og denne version bagte jeg for et par weekender siden, da jeg var på besøg hos mine forældre og søster
Skær alle grøntsagerne i små terninger og kom dem i gryden sammen med timian og bouillon. Hak de to slags løg og svits dem i olien til de er let gyldne
Vi har flere gange fået rosenkål på denne måde herhjemme, og jeg er vild med det, så derfor er det tid til at dele opskriften med jer, selvom rosenkål godt kan være en af de sværere grønsager at sælge… Jeg har lavet denne version, hvor jeg har lynstegt kålhovederne i lidt smør og vendt dem med æbler, soltørrede tranebær ogristedehasselnødder
Rør rundt og smag til med salt og peber. Reelt set skulle jeg bare købe fisk med hjem efter arbejde, men jeg faldt over flere ting, der straks plantede ideer i hovedet på mig
Speltotto er ligesom risotto, bare kogt på perlespelt, og i dette tilfælde ogsåmed små tern af jordskokker, rørt med lidt parmesan og toppet med skiver af sprøde efterårsæbler, frisk persille ogristedehasselnødder
En helt traditionel skål risengrød med kanel, sukker og en smørklat er slet ikke dårligt, men hvis du har mod på at udfordre den klassiske opskrift, så ville jeg helt sikkert læse med her
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.