Jeg brugte nogle små ramakinere, som jeg lagde noget husholdningsfilm ned i, så jeg på den måde kunne hive isen op ad formene, når der skulle maregns udenpå
Det her må uden tvivl være den bedste sorbet, jeg nogensinde har smagt. Så når solen engang titter frem igen, kan jeg kun anbefale dig at lave denne sommerlige hindbærsorbet
vandFrysetørrede hindbær til pyntHindbærsorbet. Hæld hindbærene op i en blender og blend dem. Pres citronerne og bland saften i hindbærmassen, sammen med siruppen
lægges derefter i en isboks med tætsluttende låg og opbevares i fryserne til den skal serveres. Hindbærsorbet er en klassiker hjemme hos os når der skal laves isdessert
Jeg har ikke prøvet at lave den uden ismaskine, men det kan vel lade sig gøre, hvis man bare sørger for at røre i sorbeten engang imellem under indfrysningen
Men jeg vidste, at det var noget med hindbær og lakrids, så. Eller sorbet. ) og ikke mindst billeder, at jeg sukkede over den fine mad ikke var uden mælk
jordbær, hindbær, solbær eller appelsin). 1/2-1 liter sorbetis (alt kan bruges. Rul marcipanen ud til en tynd firkant mellem to store stykker bagepapir
Faktisk er vi blevet helt vilde med smoothies kun på frugt og har efter succesen – for den her smoothie smager virkelig godt – lavet en på banan, hindbær og æblejuice som smagte af sommer og derfor helt himmelsk