. 1 liter
300 g. hindbær (jeg brugte dem fra frost) 200 g. sukker (smag til! Det er ikke sikkert det hele skal bruges= 250 g. vand Saften fra 0,5 citron 1.25 pasteuriseret æggehvide (1 bæger af de pakker man køber)
Det her må uden tvivl være den bedste sorbet, jeg nogensinde har smagt. Den er sprængfyldt med lækker hindbærsmag og er perfekt til solskin og glade dage
Så fik jeg også endelig sommerferie. Dog har jeg det mål, at skulle have godt gang i træning. Mine forældre er væk på ferie, og da de har både høns, kat og kæmpe køkkenhave, er der brug for at blive set til huset
O. p. l. e. v. s. r. M. a. n. g. o. i. F. d. h. b. u. f. D. t. å. 3. m. ,. ”. j. k. y. æ. U. N. ø. H. c. P. (. ). B. E. S. J. Å. T. 1. 6. -. C. *. 2. /. 4. 0. 5. L. V. &. K. é
Hindbærrene blendes og sies så kernerne er sorteret fra. Mens hindbærrene sies, kan det anbefales at røre rundt og arbejde massen igennem sien- så det går lidt hurtiger
N. u. k. o. m. e. r. d. t. s. i. n. l. æ. g. ,. j. a. p. å. f. h. b. M. v. -. L. ø. D. S. O. c. y. (. ). J. E. G. K. R. T. H. A. I. F. B. 7. 8. 5. 0. 2. 1. /. 4. 3. V. C. P
Men altså, det føles jo ikke særlig meget som sommerferie med det vejr, vi har lige nu. Så har jeg en uges ferie at se frem til, og det er selvfølgelig dejligt
Sidste dag på job inden jeg gik på sommerferie – hvad gør man så, når man hedder Annemette Voss. Og kunne du godt tænke dig min opskrift på banankage – jamen, så skal du ikke vente længere
I går startede jeg på studiet igen efter en lang sommerferie. En ferie der blandt andet er blevet brugt til at fylde fryseren en smule med rester og ting til madpakken, til når hverdagen igen kommer til at gå lidt for hurtigt og tiden ligeså
Til at være sammen med familie og venner, nyde min yndlingsby København og alt hvad den indebærer og til at eksperimentere en masse i køkkenet med sommermad
I sommerferien var jeg til en større familieforsamling, hvor alle stod for hver deres del af maden. Vi mor og jeg havde bagt foccaciabrød og lavet saltede mandler + masse dips som pesto, hummus og varmrøget laksesalat til, og min tante tog den lækreste asiatiske grønne salat med til det grillede kød, som andre i min familie stod for
Da vi har sommerferie, var det lovligt lige at pakke dem ind i et stykke bacon, mums. Det kan godt være, at solen ikke står højt på himlen i disse dage, men det er jo stadig sommer, og der kan og skal stadig grilles
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.