Grunddej til pizzasnegle pølsehorn ca 100 stk opskrifter

Grunddej til pizzasnegle/pølsehorn ( ca. 100 stk)

Grunddej til pizzasnegle/pølsehorn ( ca. 100 stk)

mini-pølsehorn. ca. i ca. ca. i ca. ca. ca. ca. ca. 100 g gær2 tsk sukker4 dl kogt vand8 dl. mælk4 tsk salt2 stk æg2 dl olie400 g hvid hved50 g hvede- elle havreklidca 1500 g hvedemelmel Æltes i 6-8 min. Fyld til  100stkpizzasnegle. 4-5 dl pizzasauceca. 600 g skinke i strimlerca. -)    det er jo ikke nogen lille portion Smør først pikantost, herefter tomatsauce og til sidst skinkestrimlerneSkær snegle i 1½ cm tykke skiver, sæt dem på en plade lad dem hæve i 15- 30 min-penseles med æg og bages ved 225 C. 12 mineller110 stk. 40 wienerpølser skåret i tre stykkerDejen udrulles - af to - tre gang Skær trekanter på ca. -) )  rul pølsen i som til en giffel sæt dem på en plade lad dem hæve i 15- 30 min - pensel med ægBages ved 225 C. 100 g. 2 stk æg. ca 1500 g. 110 stk

Grove flutes / grunddej

 De sidste par dage med alt for meget gær i køleskabet, førte til en lørdag aften og nat i køkkenet. boller, flutes, brød, pizzasnegle, pølsehorn, pizzabund m
Franskbrød, glutenfrit

Franskbrød, glutenfrit

Opskriften på dejen kan bruges som grunddej, jeg bagte følgende med samme dej, pølsehorn, hvidløgssnegle, pizzasnegle og pølsebrød