Grove boller med yoghurt opskrifter

Grov boller med havregryn og yoghurt

Grov boller med havregryn og yoghurt

Hæld den ud på et meldækket bord og vend først dejen ind over sig selv og slå flad med rigeligt mel på hænderne så det ikke sidder fast
Grove chapati med krydrede kikærter

Grove chapati med krydrede kikærter

Bland alle ingredienserne og form fire boller af dem, som du ruller heeelt tyndt ud. Riv den herefter på den grove del af rivejernet, og bland medyoghurt, salt, peber og det knuste fed hvidløg
Koldhævede boller med æble og kanel

Koldhævede boller med æble og kanel

Æblerne giver en dejlig fugtighed, og så er dejen nem at lave og fyldt med havregryn og lidt fuldkornsmel, der gør dem grove, giver mere bid og mæthed
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

honningkagerne – brug den på yoghurt, som dessert med mælk på, eller gem den. hvedemel godt sammen i en skål, og kom det i en bøtte med låg på
Guide: Morgenmad og brunch i København

Guide: Morgenmad og brunch i København

Brunchbrættet består af et glas yoghurtmed appelsinmarmelade, yoghurt og mysli. Men jeg besluttede mig i juni for, at jeg ville teste en masse morgenmad og brunch (især med tryk på det sidste) steder i København og så samle det hele til en guide
Rugbrødspølsehorn

Rugbrødspølsehorn

Jeg er blevet gjort opmærksom på, at jeg tidligere har lavet nogle lækre og grove pølsehorn, som jeg fuldstændig havde glemt
Sprøde frokostboller

Sprøde frokostboller

Pensl med vand og drys kerner på. Rør gæren ud i yoghurt og vand , tilsæt alt minus mel. 14 boller a 100 gram. 4 dl græsk yoghurt el. 2 håndfulde grove havregryn. Form ca 14 boller af 100 g , det gør at de er færdig bagte ens og samtidig. 14 boller a 100 gram 25 g gær. 4 dl græsk yoghurt el. 2 håndfulde grove havregryn
Gulerodsbrud

Gulerodsbrud

Jeg har lavet en portion efter den originale opskrift og en portion som er i en lidt grovere version
Rugbrøds boller med yoghurt

Rugbrøds boller med yoghurt

Ny opskrift og denne gang blev rugbrøds bollerne endnu bedre end sidste gang. )Der skulle egentlig bruges surdej, men det havde jeg ikke tid til at lave, så jeg brugte ekstra yoghurt i stedet
Grove boller

Grove boller

maj havde William og jeg hjemmedag - vi har været lidt for meget på farten på det sidste, så nu er det tid til at være lidt mere hjemme (havde aldrig troet at man havde SÅ travlt på barsel)
Grove Flutes

Grove Flutes

)Flutene er oprindeligt en franskbrødsopskrift fra Amo, og hvis det ikke lige er flutes man skal bruge, kan de med fordel bages som boller, i en brødform eller som et rundt franskbrød i stedet
Koldthævede, grove skagenslapper

Koldthævede, grove skagenslapper

Egentlig er skagenslapper vel rundstykker, og med det tætte birkesdrys på toppen bliver der også en sprød og knasende overflade, jeg vælger dog at omtale dem som boller for at anerkende, at der er en forskel mellem bagerens skagenslapper og mine – jeg ved dog godt hvad jeg synes smager bedst
Gulerods boller

Gulerods boller

Græsk yoghurt, gulerødder (kan også skiftes ud med squash) og solsikke kerner tilsættes. Sættes et lunt sted ca ½ time, derefter sættes bollerne på pladen med to skeer og drysses evt med kerner