Boller med yoghurt opskrifter

Grov boller med havregryn og yoghurt

Grov boller med havregryn og yoghurt

Hæld den ud på et meldækket bord og vend først dejen ind over sig selv og slå flad med rigeligt mel på hænderne så det ikke sidder fast
Koldhævede boller med æble og kanel

Koldhævede boller med æble og kanel

Start med at røre gær ud i det lunkne vand og bland yoghurt, salt, sukker, kanel og havregryn i. Nogle vil måske sige, at disse æblebollermed kanel hører sig mest til om efteråret, når æbletræerne bugner med den lækre frugt, men jeg kan nu sagtens spise dem hele året rundt
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Nogle gange erstatter jeg dog mandlerne med havregryn for en mere. Blend det hele sammen og smag til med sukker og vanille
Fastelavns Boller / Creamy Buns

Fastelavns Boller / Creamy Buns

Pisk æggeblommer sammen medyoghurten, bagepulver og natron. Jeg besluttet mig lidt spontant for at jeg ville prøve at lave fastelavnsbollermed flødeskum, efter jeg faldt over en opskrift på instagram fra Helenes Sunde Køkken, som simpelthen så for lækre ud også var de helt uden mel, jeg har dog justeret lidt i opskriften og lavet dobbelt portion
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

honningkagerne – brug den på yoghurt, som dessert med mælk på, eller gem den. hvedemel godt sammen i en skål, og kom det i en bøtte med låg på
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

amerikanske pandekager med nødder og chokolade. Smelt smør på en pande og sæt pandekager af med en. spis lune (evt med ahornsirup eller frugtkompot til)
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

af dejen med en form eller hvad du nu lige kan få til at passe. smørret og de tørre ingredienser er blandet lidt tilsættes yoghurt og
Boller med påskeæg

Boller med påskeæg

Jeg har brugt græsk yoghurt i bollerne, det gør dem ekstra saftige og gør også at de bliver lidt seje
Fastelavn – boller og soldater

Fastelavn – boller og soldater

Ikke børnebollermed farvet glasur og diverse pynt på toppen. Over hele landet er der tøndeslagning for små superhelte og prinsesser med dynejakker over stadsen, og her i Skivholme går børnene soldat
Glutenfrie-, mælkefrie- og sukkerfrie boller

Glutenfrie-, mælkefrie- og sukkerfrie boller

) Det tager lidt længere tid end med almindelige boller, dette skyldes at dejen er så fugtig. Problemet med glutenfri mel-typer er at de ikke er særligt fiberholdige, så det er vigtigt, synes jeg, at tilsætte ekstra fibre og så bliver glutenfrit brød hurtigt tørt, så man skal virkelig passe på, at dejen ikke er for tør
LÆKKERT BRØD UDEN GÆR

LÆKKERT BRØD UDEN GÆR

Dejen placeres midt på en bageplade og pensles med lidt olie. Bland yoghurt og olie sammen og hæld det ned i melblandingen
Chokoladeboller

Chokoladeboller

hvedemel i sammen med chokolade stykkerne og rør det hele sammen til en tyk grød. mørk chokolade, hakket groftLun yoghurten kort i mikro-ovnen og rør gæren ud heri
Naanbrød

Naanbrød

Bollerne rulles til små tykke pandekager. Et fladt pandekagebrød, som er perfekt til at dyppe i alt slag dip eller spise lune med en masse smør
Grøntsagsboller

Grøntsagsboller

Bollerne her er bagt med fuldkornshvedemel, gulerødder og squash. De smager dejligt og kan sagtens spises med marmelade eller ost til morgenmad, og samtidig er de fulde af sunde grøntsager
Grove chapati med krydrede kikærter

Grove chapati med krydrede kikærter

Bland alle ingredienserne og form fire boller af dem, som du ruller heeelt tyndt ud. Riv den herefter på den grove del af rivejernet, og bland medyoghurt, salt, peber og det knuste fed hvidløg