Grove koldhævede boller opskrifter

Koldhævede boller med æble og kanel

Koldhævede boller med æble og kanel

Æblerne giver en dejlig fugtighed, og så er dejen nem at lave og fyldt med havregryn og lidt fuldkornsmel, der gør dem grove, giver mere bid og mæthed
Grove boller med oliven, oregano og soltørrede tomater

Grove boller med oliven, oregano og soltørrede tomater

Jeg er vild med oliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vende dem i nogle grove og super nemme, æltefri og koldhævedeboller sammen med oregano og soltørrede tomater
Sund koldhævede boller :)

Sund koldhævede boller :)

Opløs gæren i det kolde vand og tilsæt lidt af det grove mel. Jeg har i de sidste par uger bagt koldhævedeboller hver dag
Grove koldhævede kerneboller

Grove koldhævede kerneboller

Du kan med fordel bare selv justerede forholdet af mel, hvis du ønsker dem knap så grove. Disse koldhævedegrovboller, er simpelthen de nemmeste at lave
Koldhævede skagenslapper

Koldhævede skagenslapper

Skagenslapper er ofte lidt grove rundstykker eller morgenstykker med solsikkekerner i bunden og birkes på toppen
Grove kuvertbrød

Grove kuvertbrød

Vi ville gerne have lidt nybagt brød til rejer og hønsesalat så jeg har taget udgangspunkt i koldhævede brød men med den ændring at jeg har lavet dem grovere ved at udskifte noget af melet med rugmel og grahamsmel, ligesom jeg har formet dem til boller/trekanter istedet for brød
Koldhævede valnøddestykker

Koldhævede valnøddestykker

Bollerne er lavet på rugmel og hvedemel for at få en grov men luftig bolle. The post Koldhævede valnøddestykker appeared first on sunderehverdag blog
Koldhævede manitobaboller

Koldhævede manitobaboller

Bollerne var meget nemme at lave og blev dejligt sprøde og lidt grove i det. Bollerne tages ud og køler af

Koldhævede valnøddestykker

Bollerne er lavet på rugmel og hvedemel for at få en grov men luftig bolle. Jeg valgte at knække nødderne groft med hænderne, da jeg godt kan lide at der er noget groft struktur i bollerne
Luftige gulerodsboller

Luftige gulerodsboller

Melet tilsættes herefter lidt efter lidt, start med durum og den grove type, og mæt derefter dejen med hvedemel

Langtidshævet speltbrød

Grovesurdejsboller med havre og rug Er der noget bedre end varme vinterboller i denne decembertid. Koldhævedechiaboller Lørdagen igår bød på flytning, og hvad er bedre at
Mors müsliboller

Mors müsliboller

Bollerne er fulde af smag, de er både søde, grove og mættende, hvilket gør dem ideelle til en morgenbolle eller som mellemmåltid