Her har jeg lavet nogle lækre grovekoldhævedeboller, der er fyldt med god mørk chokolade, naturligvis, og masser af gode grove ingredienser…såsom nødder, kerner og en grovere type mel
Jeg er vild med oliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vende dem i nogle grove og super nemme, æltefri og koldhævedeboller sammen med oregano og soltørrede tomater
Du kan med fordel bare selv justerede forholdet af mel, hvis du ønsker dem knap så grove. Disse koldhævedegrovboller, er simpelthen de nemmeste at lave
Vi ville gerne have lidt nybagt brød til rejer og hønsesalat så jeg har taget udgangspunkt i koldhævede brød men med den ændring at jeg har lavet dem grovere ved at udskifte noget af melet med rugmel og grahamsmel, ligesom jeg har formet dem til boller/trekanter istedet for brød
Bollerne er lavet på rugmel og hvedemel for at få en grov men luftig bolle. Jeg valgte at knække nødderne groft med hænderne, da jeg godt kan lide at der er noget groft struktur i bollerne
Grovesurdejsboller med havre og rug Er der noget bedre end varme vinterboller i denne decembertid. Koldhævedechiaboller Lørdagen igår bød på flytning, og hvad er bedre at