T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Bollerne er semi-grove og fyldt med blandt andet fuldkornsmel, havregryn og kerner. Start med at opløse gær i det kolde vand og rør derefter olivenolie, sukker og salt i
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. De her boller tager ca. De bliver ikke ligeså faste og fine som almindelige boller, da dejen er ret smattet
Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Formes straks til boller, der sættes på bageplader. Pensles med æggehvider og bages på nederste rille i ca
Denne gang har jeg forsøgt mig med en yoghurt is med rabarber, som er lavet uden ismaskine. Skær dem i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med sukker, vaniljekorn og vaniljestang
Sæt bollerne på pladen med to spiseskeer. Rør hvedemel og resten af ingredienserne i med en grydeske. Dæk skålen til med et låg eller husholdningsfilm, og sæt den i køleskabet til næste morgen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.