Sæt det marinerede kyllingekød påspyd og steg dem på en glohed grill-pande eller almindelig pande. Lad gerne kødet marinere et par timer eller minimum en halv time på køl
Farsen røres godt sammen og står på køkkenbordet, mens grøntsagerne vaskes og snittes. Grøntsagerne vaskes og skæres i stykker som ønsket, de skal dog helst ikke være for grove, da de kun lige skal "kysse" den varme pande
Server med salat, grøntsager og en god dyppelse. ) Jeg elsker selv kylling og har derfor prøvet at krydre kødet på alle mulige måder så det ikke smager for meget af kylling- Og de her spyd ramte altså plet
Skal vi ikke lade de døde overkogte grøntsager blive i fortiden. Købt på tv-shop af alle steder. Jeg stak et grillspyd igennem dem og skar i en skrå linie hele vejen ned til spyddet mens jeg drejede kartoflen
Jeg bestilte en frisk risnuddelsalat med koriander, lime, cashewnødder, grøntsager og kylling. Derudover har vi gjort brug af anbefalinger fra Politikken, samt af søgning på forskellige hashtags på Instagram – det er virkelig anbefalelsesværdigt og smart
På Borough Market finder man også alverdens grøntsager og frugter fra alverdens lande. I min nye madpakkebog bruger jeg lakridsrod som spyd til terninger af frisk frugt – og snart kommer der en rødbedesalat på bloggen med en lakridsdressing