Kiwi og ananas funker ikke i gelé, de inneholder noen enzymer som gjør at geleenikkestivner. Legg bær i dessertskåler og hell over geleblandingen når den er avkjølt
Vil man gerne have lidt grønne bladstykker i geleen – det ser fint ud, og så bytter man heller ikke om på sin æblegele og myntegeleen – så hak nogle af de kogte mynteblade fint og put lidt i hvert glas
(Det må ikke være for varmt når det skal hældes på ostekagen, da den ellers vil smelte. Jeg er vild med citroner og da jeg så denne opskrift på youtube skulle der prøves noget lignende hjemme i mit eget køkken
mælken er ledsaget af "røde-bær"kompot eller af "rødebær"-gele. Ved servering placeres pannacottaformen et øjeblik i varmt vand til siderne lige netop vil slippe når du vender den ud på en tallerken
Det skal jeg vidst øve mig i, for jeg har heller ikke så mange billeder, fra jeg var skaldet, fordi jeg ikke syntes, det var pænt, men lidt ærgerligt nu, hvor jeg husker tilbage og gerne vil vise forskellene
Her efter renses de friske blåbær og ligges på kagen, den resterende gele hældes på kagen, det er muligt, at du ikke skal bruge det hele, det er en smags sag
Det er gelen, som gør, at jeg giver den betegnelsen middel, ellers ville den få graden let - se længere nede, hvordan du kan finde alternativer til gele, hvis du ønsker det