Vend det (drysset gennem en sigte) i smørblandingen, skiftevis med yoghurt og mælk. Bland de udstenede kirsebær med kartoffelmel og vend dem forsigtigt i dejen
Kagens stilles op og hældesover medglazen. Vaniljemousse kage med jordbær og brombær. Glaze. Jordbær og brombær gives et opkog, hvorefter de hver for sig, stavblendes til fin pure, sammen med sukker
Bland alle indgredienser undtagen mel sammen og rør rundt med et piskeris. en glaze. På toppen kommes et lag revet hvid chokolade og der pyntes med en masse bær
Til nytårsmenuen i år stod forretten på en omgang hummerbisque med kammuslinger. gulerodspuré, smørstegte kartofler, kantareller, syltede rødløg, brombær og en glaze
Så igang med mig i køkkenet, og her er så resultatet. Jeg brugte i denne omgang blåbær til kagens mousse og glaze, men ALLE bær kan bruges, især brombær og hindbær kan anbefales
Kagen kan både sereves med det samme med en lun glaze. De var alle helt tosset med den, så jeg synes også i skal have muligheden for at servere den til jeres gæster
kartoffelfondant, rødbedepurre, syltede rødløg, brune minisvampe samt en indkogt glaze. (Glazen ses ikke på billede, da den blev hældt over efter serveringen)
Server kødet i skiver medglaze og f. Jeg lavede faktisk denne ret med oksekød, og det blev ikke den form for pulled kød, som jeg gerne ville have haft, så jeg anbefaler at man får fat i nakkefilet'en i supermarkedet i stedet for at erstatte det med noget andet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.