I går, fredag, havde jeg tid og overskud til at prøve noget, som jeg aldrig havde prøvet før, så jeg gav mig i kast med forårsruller fra kogebogen "Vegetarisk Vellyst - find dit grønne punkt"
Tilbehør. I sidste uge lavede min studiepiger og jeg hjemmelavede forårsruller. Det er super nemt at lave forårsrullerne, men det tager lidt tid, da jeg oftest laver en god stak, når jeg nu alligevel er i gang
Da jeg lavede retten fornyligt, blev det med tigerrejer, men jeg er mindst lige så stor fan af retten med enten marineret svinekød eller forårsruller (Cha Gio) - eller begge
I denne omgang har jeg benyttet svinekød, men man kan sagtens udskifte kødet med rejer, forårsruller, tofu, oksekød eller hvad, der lige falder dig ind
Lav en blanding af rismel og guarkernemel og tilsæt det til væsken. Tilbehør. Det kan godt være dejen går lidt i stykker, når man samler forårsrullen, men det bliver forårsrullerne ikke mindre sprøde af