Jeg søgte gode råd i en vegansk mad-gruppe på Facebook (Tjek den ud her) og fik at vide, at en tofu er meget vandet og derfor skal drænes så meget som muligt, inden den kan suge en marinade til sig - og at den desuden skulle steges INDEN marineringen
Men i modsætning til andre sushirestauranter jeg har besøgt eller har hørt om, der pakker deres veganskesushistykker eller menuer ind i ord som “vega”, “veggie” eller “vegetar”, har de hos Karma Sushi valgt at kalde deres menu for lige præcis dét den er, en “veganer menu”
Normalt bruger jeg ingen specielle ingredienser i min madlavning, men jeg var godt nok nysgerrig efter at prøve at lave min egen kødpølse, så da jeg alligevel skulle bestille varer fra Tyskland, købte jeg også gærflager og agar agar
Så nej, vegansk ramen er måske ikke en helt ægte ramen, men den smager stort set ligeså godt, og så er den både nemmere og hurtigere at lave – og perfekt til lune sommeraftner, da den er let og frisk
Men først mine bedste tips til succesfulde veganske vegetter. Efter mange forsøg synes jeg selv at jeg er nået frem til en grundopskrift som i langt de fleste tilfælde, og forholdsvist nemt, giver et godt resultat
Man kan købe dyr sushiris mange steder, men det er der ingen grund til. Når du først har lært de grundlæggende principper, tager det ikke så lang tid at tilberede disse maki-ruller
De er uden tilsat sukker og lavet på naturlige basisingredienser. { veganske, glutenfrie og sprøde }. Disse basisingredienser tilhører kroppen god energi og næringsstoffer samt holder dit blodsukker stabilt ♥ Jeg har bl
han hiver en pakke hakket okse frem og former den til dejligt store bøffer som han steger alt imens jeg dræner en dåse kidneybønner, blender den med diverse smagsgivere, rører “farsen” med loppefrøskaller hvorefter den formes til bøffer, pensles med lidt god olivenolie og til sidst bages
Den er lækker lige at servere til kaffen eller til fødselsdage, men jeg har også lavet den og skåret ud i små firkanter og pakket fint ind i cellofan poser med en lille sløjfe, og givet som en del af en værtindegave
Alle ingredienserne røres grundigt sammen til det ikke klumper. Nu er jeg jo ikke vegetar eller veganer, men af mangel på æg, så fandt jeg på en vegansk opskrift på pandekager
Det har jeg takket ja til, for jeg synes, at det er en sjov og udfordrende opgave at lave en stor middag, og jeg tænker, at mange af jer læsere kan have glæde af inspiration til en vegansk fødselsdagsfest
Forleden lavede jeg denne lækre grove veganske risengrød, som er lavet på vand og mandelmælk og tilføjet solsikkekerner og kokosmel og servet med en kold sød æblekompot
For nogle år tilbage kunne den danske arkæolog og botaniker Sabine Karg bevise at stenalderjægerne rent faktisk spiste kulhydrater – en del flere end, hvad moderne palæo mennesker indtager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.