jeg lavede medrosmarin og salvie, men man kan jo også bruge chiliflager,soltørrede tomater, oliven, ost, timian, jaa vel egentlig hvad man nu godt kan lide
Rør olie med hakket basilikum og dryp over brødet, mens det stadig er lunt. Bag brødet i ca. Vælt dejen over i en bageplade med bagepapir og glat den ud så godt du kan med håndfladen
Jeg ved ikke helt hvor "nordisk" dette er, men jeg synes ihvertfald, at det er super smart at få grønsager med i brødet, da dette gør smagen mere spændende, og selvfølgelig bliver det også et sundere alternativ end et hvidløgsflute
Og så smager brødet super godt med sin salte, sprøde overflade og blødhed indeni. Dette brød er super nemt, for man kan lave det helt uden at skulle ælte dejen, og så slipper man for at få mel og klister på hænder og køkkenbord
Foccacia uden hævetid med tomat og rosmarin. Jeg valgte at lave lidt om på bloggerens opskrift og udskiftede noget af hvedemelen med rugmel, tilføjede soltørrede tomater og tomatpuré og skar en smule ned på rosmarin indholdet
Foccaciabrød minder lidt om en pizza. Italiensk brødmed olivenolie, tomat og frisk rosmarin. Det er oprindelig fra Italien, og er et flad brødmed olivenolie og diverse krydderier på toppen - nogen gange også med øvrige ingredienser f
Et super dejligt foccaciabrød. Læg rosmarinkvistene ovenpå og dryp med rigeligt olie og groft salt. Når dejen er færdighævet hældes den i en bradepande foret med bagepapir