Dejen skal være let og luftig inden den sættes til hævning. Min kære far har fødselsdag og jeg spurgte ham derfor hvilke boller han allerhelst ville have, hvis han kunne vælge frit
Ælt dejen godt sammen og stil den så til hævning i enten køleskabet i 2 - 4 timer eller på køkkenbordet ved stuetemperatur i 1 time. laks uden ben og skind1 lille rødløg, finthakket1 dl
Dejen skal være blød og smidig uden at klistre da den efter hævning skal rulles ud på bordet. Dejen sættes til hævning i en lille time og imens piskes remoncen sammen
Stil dejen til hævning et lunt sted i 1 time. Dagen inden omvæltningen lavede jeg æbleskiver. Ligesom kringlen til de kommende gæster, og så lidt fordi jeg simpelthen bare ELSKER æbleskiver
De er så lette at lave og helt uden at have hænderne i dejen. Chiabollerne er blevet lækre sprøde udenpå og har en god krumme, lækre med smør, en god ost og en klat æblegele
Stil nu dejen til hævning i 1 time et lunt sted og under klæde. Bollerne pensles efter sidste hævning med et sammenpisket æg (som det nok tydeligt ses, så havde jeg altså ikke denne mulighed, da jeg ikke havde flere æg i huset, men de bliver bare pænere af at være penslet, så gør det, hvis du har til det) og bages ved 200 grader i ca
Stil dejen til hævning i 12 minutter. Form 16 boller ud af dejen og stil dem til hævning i ca. Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn
Ælt til dejen er glat og smidig og stil den tildækket til hævning i ca. 200 g revet æble (uden skrald). 2 æbler (uden skrald). 200 g revet æble (uden skrald). 2 æbler (uden skrald)
Stil dejen til hævning under et klæde i 2 timer eller den er hævet tiæ dobbelt størrelse. Foråret er kommet med godt vejr og dermed er grill sæsonen også igang
(ja, han var vel så sulten, at han bare ikke kunne vente)Jeg klaskede dog en dej sammen allligevel, for med de to liter mælk, havde han også købt lidt lækkert pålæg tiltænkt det friskbagte brød, så inden vi satte os med hver vores sandwich, blev der først slået en dej op og dernæst sat til hævning
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.