Lidt græskarkerner og hørfrø efter ønske. De her boller er lavet på gefühl, da jeg ville prøve at lave nogle madpakkeboller, som der var noget mæthed i samtidig med, at de ikke blev for tunge og tørre
Næste dag, hældes dejen ud på et bord med mel og dejen skæres ud med en kniv eller en spartel, til boller som placeres på en bageplade eller meget ferne en flutes bageplade der er perforeret
Tag dejen op med en våd ske, og form boller eller flutesmed hænderne, som du dypper i vand. Til skagenstykker vendes flutesene i blå birkes på oversiden og solsikkefrø i bunden
Dertil havde jeg bagt nogle virkelig lækre flutes. Jeg valgte at servere det med drænet yoghurt og ristede græskarkerner, som I får opskriften på senere
Derefter røres resten af ingredienser i og dejen formes til enten boller eller flutes. Når det er sagt må jeg desværre nok snart se i øjnene, at min krop fungerer bedre med et minimum af gluten (og mælk)
Pens flutet med mayonnaise, og drys de hakkede græskarkerner, hakket timian og flagesalt på. Frosne flutes er nemmest at have med at gøre, hvis de er tøet næsten op
De smøres med sammenpisket æg og drysses med hakkede græskarkerner. Dejen røres med maskine. Græskarkernerne ristes gyldne ved lav stegningstemperatur, afkøles på en tallerken og hakkes groft