Grovboller med græskarkerner opskrifter

Grovboller m. græskarkerner

Grovboller m. græskarkerner

SMÅ SUNDE GROVBOLLER - PERFEKT TIL MADPAKKEN. SMÅ SUNDE GROVBOLLER - PERFEKT TIL MADPAKKEN. I N G R E D I E N S E …Continue reading »

Luftige grovboller

med birkes, sesamfrø, græskarkerner eller lignende. Pensel bollerne med sammenpisket æg og drys evt. Luftige grovboller 2016-01-06Preparation Time 2hCook Time 13m Total Time 2h13mAverage Rating 4

Efterårsboller

De her grovboller bugner af lækkerhed. Det er stadig november (lidt endnu), og hokkaido græskarret er i sæson, så derfor tillader jeg mig altså, at kalde de her herligheder for efterårsboller Jeg synes det er vigtigt at spise efter årstiderne, og dermed mindske efterspørgslen på importerede fødevarer, som er uhensigtsmæssige for vores miljø
Grovboller med rug og græskarkerner

Grovboller med rug og græskarkerner

D. a. j. e. g. p. å. t. i. d. s. u. n. k. l. b. r. o. m. -. f. ,. æ. v. h. ø. H. E. B. c. G. T. I. 2. 1. 5. 0. /. y. S. L. 8. (. 6. ). +. ½. J. N. F. O. K. x. 3. ". #. 9
Glutenfrie grovboller

Glutenfrie grovboller

Tag dejen op med en våd ske, og form boller med hænderne, som du dypper i vand. 200 g blandede solsikkekerner, hørfrø, sesamfrø og græskarkerner. 200 g blandede solsikkekerner, hørfrø, sesamfrø og græskarkerner

Glutenfri grovboller

Når det er sagt må jeg desværre nok snart se i øjnene, at min krop fungerer bedre med et minimum af gluten (og mælk)
Fiber grovboller

Fiber grovboller

60 g græskarkerner. Sæt låg på skålen eller dæk den til med husholdningsfilm og sæt den i køleskabet i minimum 6 timer, men gerne natten over. Skær dejen i 12 stykker og sæt dem på en bageplade med bagepapir. 60 g græskarkerner
Boller med bid

Boller med bid

Det er nogle grovboller som alligevel er super lette og smager rigtig godt og kan bruges både til morgenmad eller eftermiddagsboller med smør og ost
Forandring fryder

Forandring fryder

Fik også testet en ny opskrift på lækre grovboller. Brugte kun ½ dl lys sirup (ellers synes jeg den bliver for sød)Lagde nogle hakkede solsikkekerner på toppen af brødeneSmurte formene med lidt smør og lidt olivenolie for at få en sprød overfladeGav den dem ca

Grovboller til den aktive!

Pensl bollerne med vand og drys med enten femkornsblanding eller solsikkekerner/græskarkerner/hørfrø

Koldthævede grovboller

½ dl økologisk hakkede græskarkerner*. ½ dl økologisk hakkede græskarkerner*. Kom dejen i en stor skål med et fugtigt viskestykke over og stil den i køleskabet natten over eller mindst 8 timer

Grovboller med spinat

Hak spinaten groft med fx en kniv og tilsæt spinaten sammen med de øvrige ingredienser - gem lidt hvedemel