S. v. a. m. p. e. t. C. h. i. g. n. o. s. u. r. b. c. B. y. M. d. f. F. 1. 7. ,. 2. 0. 5. …. l. å. k. j. æ. J. ø. H. –. D. E. O. (. ). 6. *. ½. L. R. ’. T. w. G. P. e g
E. n. t. i. g. e. r. a. j. C. l. u. s. M. y. A. m. k. -. d. f. å. h. o. b. D. v. ,. p. (. ). ø. æ. I. 7. '. K. P. J. 2. S. 5. 0. c. 1. 3. ½. F. R. T. H. B. 6. 4. 8. 9
Vi kom her på en regnvejrsdag og nød deres champignonsuppe, som selv ifølge lokale er ret så lækker. Mange af Tallinns bedste spisesteder findes ifølge mig uden for den gamle bymur, men skal du spise inden for muren, kan du jo blive i eventyr- og middelaldertemaet
I dag skulle det gå lidt hurtigt med afgtensmaden, så valget faldt på denne her champignonsuppe fra Karolines køkken - jeg har ændret lidt på den, så den passede til det jeg gerne ville have ud af den
Champignonsuppe med persille. Smag til med sennep – uden at sovsen koger. Print This Post. Denne måde at tilberede kammuslinger på kan benyttes både til forret, natmad og hovedret