S. v. a. m. p. e. t. C. h. i. g. n. o. s. u. r. b. c. B. y. M. d. f. F. 1. 7. ,. 2. 0. 5. …. l. å. k. j. æ. J. ø. H. –. D. E. O. (. ). 6. *. ½. L. R. ’. T. w. G. P. e g
E. n. t. i. g. e. r. a. j. C. l. u. s. M. y. A. m. k. -. d. f. å. h. o. b. D. v. ,. p. (. ). ø. æ. I. 7. '. K. P. J. 2. S. 5. 0. c. 1. 3. ½. F. R. T. H. B. 6. 4. 8. 9
Vi kom her på en regnvejrsdag og nød deres champignonsuppe, som selv ifølge lokale er ret så lækker. Terrakottafarvede tage, utallige kirkespir og massevis af snævre, brostensbelagte gader – det lyder som det rene eventyrrige, ikke sandt
I dag skulle det gå lidt hurtigt med afgtensmaden, så valget faldt på denne her champignonsuppe fra Karolines køkken - jeg har ændret lidt på den, så den passede til det jeg gerne ville have ud af den
Suppen. Rens champignons og skær i skiver. Damp det hakkede løg i olie i en gryde, uden de tager farve. Tilsæt champignons, timian, laurbær, paprika, revet muskat, salt og peber, og svits med
Her får I seneste kreation – første forsøg, urimelig vellykket, champignonsuppe. Sæsonmæssigt er champignonsuppe ved at være lidt dømt ude – solskinsvejret opfordrer ikke ligefrem til varme supper