Eller ‘Mad for folk med betalingsservice’. En klokkeklar kandidat til den kategori er champignonsuppe – varmende, velsmagende og velourblød omend en smule grågrumset i farven
S. v. a. m. p. e. t. C. h. i. g. n. o. s. u. r. b. c. B. y. M. d. f. F. 1. 7. ,. 2. 0. 5. …. l. å. k. j. æ. J. ø. H. –. D. E. O. (. ). 6. *. ½. L. R. ’. T. w. G. P. e g
E. n. t. i. g. e. r. a. j. C. l. u. s. M. y. A. m. k. -. d. f. å. h. o. b. D. v. ,. p. (. ). ø. æ. I. 7. '. K. P. J. 2. S. 5. 0. c. 1. 3. ½. F. R. T. H. B. 6. 4. 8. 9
Appelsin sammen med rodfrugter og kalkun er en rigtig god blanding. Krydr med salt og peber. Appelsinsmagen giver lidt friskhed til de mere bastante rodfrugter og kalkunen blev ikke tør, som jeg havde frygtet
Fyll kalkunenmed stuffing, hvis du ønsker det. Smak til med salt og pepper. Tin kalkunen i kjøleskapet. Pensle kalkunenmed smeltet smør tilsatt salt og pepper
I dag skulle det gå lidt hurtigt med afgtensmaden, så valget faldt på denne her champignonsuppe fra Karolines køkken - jeg har ændret lidt på den, så den passede til det jeg gerne ville have ud af den
(4 personer)Marinade1 spsk olie1 spsk revet frisk ingefær2 fed presset hvidløg1 spsk sojasauce1 tsk honning450 g kalkunstrimler2 forårsløg1 gulerod1 rød peberfrugt1 grøn peberfrugt1 gul peberfrugt2 spsk olie1 æg 1 spsk mælk1 tsk oliesalt og peberTilbehør. 250 g kinesiske nudler med spinat og sojasauceMarinaden piskes sammen og kalkunstrimlerne blandes iBlandingen lægges i en plastikpose der stilles i køleskab ca 1 timeForårsløg,gulerod og peberfrugter skæres i strimlerHalvdelen af olien varmes på en pandekalkunkøddet brunes af to portioner og fjernes fra varmenLidt af olien kommes på panden og en tredjedel af grøntsagerne svitses hurtigtResten af grøntsagerne svitses af to gange i resten af olien. Kalkun og grøntsager varmes på panden og høldes over de kogte kinesiske nudlerÆggestrimlerne drysses på retten til sidst 4 personer
Tilsæt champignons, timian, laurbær, paprika, revet muskat, salt og peber, og svits med. Jævnes med lidt maizena rørt op i vand, så den får en cremet konsistens
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.