En af de retter som vi skulle være med til, at lave var blandt andet en cannelloni med et fyld af svampe, hjemmelavet ricotta og toppet af med tomatsovs
Spinat og ricotta fyld. Cannelloni med spinat og ricotta lækker tomatsauce. Lav ruller med fyld af spinat/ricotta og læg dem på række i fadet med halvdelen af tomatsaucen – fortsæt til der ikke er mere spinat og ricottafyld
Cannelloni er store pastarør, som du kan fylde med italienske herligheder, så de kommer til at smage af sydens sol og varme – eller noget andet, hvad du nu har lyst til at komme i dem
Cannelloni er en italiensk måde at servere pasta på, og selv om det er en smule besværligt, så er der noget særligt ved de små fyldte pastaruller, og jeg anbefaler at man køber de tørrede pastarør frem for at bruge frisk pasta - resultatet blier bedre
Start med et lag af besciamella, og læg så de fyldtecannelloni i fadet. Til Fyld. Cannelloni al forno er rigtig Italiensk comfort food (er al italiensk mad egentlig ikke comfort food
Grundstenen bag disse delikatesser (der også kan findes tørret som rør i supermarkedet) er at rulle dem i lækkert fyld, dække dem med en sauce og ost inden ovnen klarer resten
Cannelloni af hjemmelavet pasta med et fyld af en kødsauce. Efter vi havde vores første forsøg med hjemmelavet pasta, så har vi talt om, om vi også skulle købe en pastamaskine
Disse cannelloni blev til som resultatet af, at få tømt køleskabet for diverse rester, men de blev så gode, at jeg er nødt til at få griflet opskriften ned, så jeg kan lave dem igen en anden god gang
Fyld. Jeg har før lavet cannelloni med oksekød og blev positivt overrasket, så da min veninde og jeg stod i Brugsen den anden dag og skulle finde på noget aftensmad faldt valget på cannelloni, men oksekød og tomatsauce blev skiftet ud med kylling og mornaysauce
Lad fyldet køle af før det fyldes i cannelloni-rørene. Fyld et rør ad gangen, ved at bruge en teske. Det kan være lidt besværligt at fylde rørene op uden at fyldet falder ud igen, men det lykkedes for mig ved at holde den ene af enderne lukket ( hold den ned mod fadet) og så proppe fyldet god ned ved at bruge pegefingeren