Cannelloni opskrifter

Cannelloni med Oksekød, Svampe og Spinat

Cannelloni med Oksekød, Svampe og Spinat

E. n. r. i. g. t. l. æ. k. e. a. s. ,. d. h. f. ø. j. v. m. p. o. C. O. S. 2. I. 0. 1. ½. 6. b. c. 4. u. F. å. H. 3. -. T. /. y. 5. P. D. L. 7. V. 8. 9. G
Cannelloni med skinke og feta

Cannelloni med skinke og feta

Lækre fyldte pastaruller med ost og skinke. De tager en times tid og lave. men smager også skønt. ). Vi har tilrettet opskriften efter vores smag herunder
Cannelloni med svampe og tomatsovs

Cannelloni med svampe og tomatsovs

En af de retter som vi skulle være med til, at lave var blandt andet en cannelloni med et fyld af svampe, hjemmelavet ricotta og toppet af med tomatsovs
Cannelloni med spinat og mozzarella

Cannelloni med spinat og mozzarella

Cannelloni med spinat og ricotta lækker tomatsauce. Fordel resten af romatsaucen over de fyldte spinat cannelloni, pluk en frisk mozzarella i store stykker og fordel dem over, sammen med lidt frisk basilikum og bag den lækre ret i en forvarmet ovn ved 175 grader i 20 minutter – til pastaen er mør
Cannelloni agli spinaci e mozzarella

Cannelloni agli spinaci e mozzarella

Ravioli og denne gang kastede jeg mig over en gang Cannelloni. Jeg er ret vild med kogebøgerne fra Moderne Mamma og faldt over retten Cannelloni agli spinaci e mozzarella
Cannelloni med hjemmelavet pasta

Cannelloni med hjemmelavet pasta

I mandags fik jeg lyst til at lave cannelloni. Kom tomatsovsen i bunden af et ildfast fad og læg, efterhånden som du får dem lavet, hver cannelloni oven på sovsen
Cannelloni

Cannelloni

Cannelloni er store pastarør, som du kan fylde med italienske herligheder, så de kommer til at smage af sydens sol og varme – eller noget andet, hvad du nu har lyst til at komme i dem
Cannelloni med Kødfyld

Cannelloni med Kødfyld

Cannelloni er en italiensk måde at servere pasta på, og selv om det er en smule besværligt, så er der noget særligt ved de små fyldte pastaruller, og jeg anbefaler at man køber de tørrede pastarør frem for at bruge frisk pasta - resultatet blier bedre
Cannelloni med Ricotta og Basilikum

Cannelloni med Ricotta og Basilikum

Tørrede svampe og cannelloni kan købes i større supermarkeder. Kan du ikke få fat i cannelloni kan du bruge friske lasagneplader
Cannelloni med ricotta og spinat

Cannelloni med ricotta og spinat

Cannelloni 12 store friske lasagneplader 4 spsk olivenolie 2 løg, finthakkede 4 fed hvidløg, finthakkede 1 kg frossen spinat – endelig den helbladede
Cannelloni

Cannelloni

Efter at jeg blev stærkt af denne lækre opskrift her, måtte det afprøves. Det må siges at være en sucess
Cannelloni With Sun-Dried Tomatoes

Cannelloni With Sun-Dried Tomatoes

Opskrift på Cannelloni With Sun-Dried Tomatoes. Her er en af mine personlige yndlingsretter. Pastaruller med oksekød og soltørrede tomater bagt i ovnen